Головна  →  Новини  →  6 грудня 2018

Голова Солом’янського району Ігор Довбань привітав з Днем Збройних Сил України

Голова Солом’янського району Ігор Довбань привітав з Днем Збройних Сил України

Шановні військовослужбовці, працівники та ветерани Збройних Сил України!

Прийміть щирі вітання з Днем Збройних Сил України!

Ви  справжні патріоти своєї держави, які щоденно роблять свій внесок у розбудову армії. Ви щоденно демонструєте впевненність у своїх силах, готовність до героїзму та самопожертви.

Це свято пам’яті тисяч хоробрих воїнів, які віддали свої життя за незалежність, волю, суверенність та неподільність нашої держави. Серце нам велить не забувати героїчних подвигів в ім’я України, які звершувались нашими прадідами і звершуються нині їх онуками, їх щирої любові до рідної землі та відданості своїй Батьківщині.

Це свято мужніх військовослужбовців, які боронять нашу країну на Сході України. Завдяки їх незламному духу та бойовій майстерності  наша країна досі лишається суверенною і незалежною державою.

Від щирого серця бажаю Вам козацької мужності, мудрості, незламної сили волі та віри у власні сили. Хай запорукою Вашого успіху стане оптимізм, спокій та гарний настрій.

Бажаю усім миру, благополуччя та процвітання нашій державі!

6 грудня, в честь відзначення Дня Збройних Сил України, очільник Солом’янського району Ігор Довбань нагородив Подякою Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації голову Ради ветеранів Солом’янського району міста Києва генерал-лейтенанта Бориса Парафейнікова. Борис Дмитрович присвятив своє життя становленню Збройних Сил України та в подальшому – підтримці ветеранів, брав участь у ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Указом Президента України №501/2011 нагороджений орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня. 

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена