Головна  →  Новини  →  3 жовтня 2013

На Солом’янці привітали працівників бібліотек

На Солом’янці привітали працівників бібліотек

Сьогодні, у часи, коли суспільство потребує нової інформації, нових знань для більш всесторонього розвитку, бібліотеки починають відігравати важливу роль у освітньо-інформаційному просторі держави. Вони здійснюють основну духовну та культурну місію, адже є дзеркалом і пам’яттю народу, збирачем, хранителем й дослідником пам’яток писемності.

Днями у Солом’янському районі відбулися святкові урочистості з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. Вітали мудрих хранителів книжок заступник голови Київської міської державної адміністрації Віктор Корж та голова Солом’янської районної в м. Києві державної адміністрації Максим Луцький.

Віктор Корж подякував бібліотекарям за їх неоціненну працю та додав: «Сьогодні державна підтримка бібліотек є вкрай важливою. Ми намагатимемося зробити усе можливе, аби наше суспільство й надалі продовжувало без перешкод отримувати необхідну для них інформацію».

Для кожного з нас бібліотекар – людина, яка увібравши в себе мудрість та гострий розум, є важливим провідником на шляху до необхідних знань. Такої думки притримується і Максим Луцький, який у своєму зверненні до працівників бібліотек зазначив, що їх професія є неоціненною для розвитку інтелектуального майбутнього нашої держави.

Під час урочистостей найкращі працівники бібліотек отримали подяки від голови Солом’янської районної в м. Києві державної адміністрації.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена