Головна  →  Новини  →  13 грудня 2018

13 грудня голова Солом’янського району провів інспектування об’єктів Громадського бюджету – 2018 у Солом’янському районі

13 грудня голова Солом’янського району провів інспектування об’єктів Громадського бюджету – 2018  у Солом’янському районі

На виконання доручення мера Києва Віталія Кличка, у рамках Громадського бюджету – 2018 на реалізації управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації знаходяться 15 проектів, з яких: 14 – заклади загальної середньої освіти, 1 – дошкільний навчальний заклад (загальний обсяг фінансування – 24793,7 грн).

13 грудня 2018 року голова Солом’янського району Ігор Довбань спільно з заступником проінспектували заклади освіти, в яких реалізуються громадські проекти.

Разом з керівництвом району на об’єктах громадського бюджету були присутні автори, представники управління освіти, керівники закладів освіти та виконавці робіт.

Під час відвідування закладів освіти було оглянуто об’єкти, обговорені питання, які виникли в процесі реалізації проектів та напрацьовані заходи по їх вирішенню. Також сьогодні, після проведення тендерних процедур, управлінням освіти було закуплено виробниче обладнання та інвентар для харчоблоку закладу загальної середньої освіти № 173 м. Києва на суму 142 902 грн.

Головою району наголошено на необхідності своєчасного завершення реалізації на належному рівні проектів до кінця поточного року.

Щиро дякуємо кожному учаснику ініціативи «Громадський бюджет міста Києва» за внесок у розвиток Солом’янського району та міста в цілому!

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена