Головна  →  Новини  →  14 грудня 2018

Голова Солом’янського району Ігор Довбань провів робочу нараду з керівниками та медичними працівниками закладів охорони здоров’я

Голова Солом’янського району Ігор Довбань провів робочу нараду з керівниками та медичними працівниками закладів охорони здоров’я

На виконання доручення мера Києва Віталія Кличка, 14 грудня голова Солом’янського району Ігор Довбань провів оперативну робочу нараду з керівниками та медичними працівниками  закладів охорони здоров’я, які передано до сфери управління Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, з питання щодо стану  реалізації  національної кампанії «Лікар для кожної сім’ї» у Солом’янському районі.

Засідання відбулося за участі заступника голови Солом’янської райдержадміністрації Олени Горпинченко, працівників відділу охорони здоров’я райдержадміністрації.

З 2 квітня поточного року медичні установи первинної ланки Солом’янського району (комунальні некомерційні підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 1 Солом’янського району м. Києва» та «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 2 Солом’янського району м. Києва») офіційно беруть участь в підписній загальнонаціональної кампанії «Лікар для кожної сім'ї» та проводять реєстрацію пацієнта в електронній системі охорони здоров’я E-Health.

З початку загальнонаціональної кампанії, станом на 10 грудня  2018 року, у системі E-Health зареєстровано 139 лікарів первинної ланки медичної допомоги; 142155 пацієнтів уклали декларації з лікарями первинної ланки - терапевтами, сімейними лікарями та педіатрами Солом’янського району міста Києва.

Під час наради голова району проаналізував стан впровадження медичної реформи у районі, її здобутки та труднощі.

Голова району Ігор Довбань наголосив на необхідності підвищення рівня ефективності роботи по залученню мешканців до процесу укладання декларацій та визначив шляхи прискорення їх підписання.

«Вибрати лікаря і підписати декларацію повинні всі. Так держава зможе гарантувати кожному надання повного пакета послуг первинної медичної допомоги»,- зазначив  керівник Солом’янського району.

За результатами робочої наради голова району надав відповідні доручення.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена