Головна  →  Новини  →  18 грудня 2018

Голова Солом’янського району Ігор Довбань налагоджує партнерські зв’язки з керівництвом АТ «Ощадбанк»

Голова Солом’янського району Ігор Довбань налагоджує партнерські зв’язки з керівництвом АТ «Ощадбанк»

18 грудня голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації  Ігор Довбань  провів робочу зустріч з керівництвом Публічного акціонерного товариства «Державний ощадний банк України» з метою налагодження ділових стосунків та партнерських зв’язків для підвищення доступності, якості та швидкості надання мешканцям  Солом’янського району та міста в цілому адміністративних послуг.

Зустріч відбулась в приміщенні райдержадміністрації за участі заступника начальника Головного управління по м. Києву та Київській області з роздрібного бізнесу АТ «Ощадбанк» Олега Римарева, начальника управління електронної комерції та платіжних засобів Головного управління по м. Києву та Київській області АТ «Ощадбанк» Сніжани Жовтівської та начальника управління (центру) надання адміністративних послуг Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації  Людмили Бондаренко. 

Довідково:  Ощадбанк — український банк, другий за розмірами активів та найбільший за кількістю відділень серед усіх банків України. Перебуває у державній власності. Станом на 1 січня 2018 року чисті активи банку становили 234 мільярди гривень. Національна мережа банківського обслуговування Ощадбанку включає в себе близько 3200 відділень, майже 3000 банкоматів та 2800 платіжних терміналів.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена