Головна  →  Новини  →  19 грудня 2018

Голова району Ігор Довбань привітав дітей та їхніх батьків з Днем Святого Миколая

Голова району Ігор Довбань привітав дітей та їхніх батьків з Днем Святого Миколая

Доброю традицією стало проведення у День Святого Миколая у Палаці творчості дітей та юнацтва Солом’янського району міста Києва за адресою: вул. Курська, 15, за підтримки Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, святкових концертів до новорічних свят. 

На свято завітали почесні гості: помічник народного депутата України Дмитра Андрієвського Руслан Кисіль, голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ігор Довбань, депутат Київради Максим Конобас та настоятель парафії, голова парафіяльної ради релігійної організації «Парафія Святого Іоанна Хрестителя Православної церкви України» Павло Стародуб. 

З вітальним словом  до дітей звернувся голова району Ігор Довбань: «Будь-який привід хороший, щоб згадати один про одного і побажати один одному щастя. Нехай для нас таким приводом стане День Святого Миколая! Нехай цей день стане по справжньому найщасливішим у низці щасливих днів! Щастя вам цілорічного, безперервного і величезного! З Днем Святого Миколая». 

Театралізованим святом «Чарівний подарунок» колектив палацу не лише створив казкову атмосферу присутнім, але й усім подарував яскраві враження на весь наступний рік, а маленькі гості отримали солодкі подарунки.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена