Головна  →  Новини  →  19 грудня 2018

Голова району Ігор Довбань привітав дітей з Днем Святого Миколая

Голова району Ігор Довбань привітав дітей з Днем Святого Миколая

19 грудня, у День Святого Миколая, у Центрі дитячої та юнацької творчості Солом’янського району міста Києва за адресою: вул. Героїв Севастополя, 35, за підтримки Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, відбувся святковий захід «Ой, хто Миколая любить».  

На свято завітали почесні гості: народний депутат України Дмитро Андрієвський; депутати Київради; голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ігор Довбань та настоятель парафії, голова парафіяльної ради релігійної організації «Парафія Святого Іоанна Хрестителя Православної церкви України» Павло Стародуб. 

Привітав дітей та їхніх батьків з зимовими святами голова району Ігор Довбань: «Свято Святого Миколая – дуже важливий день. Він зігрітий благословенням, добром і радістю. Святого Миколая називають Чудотворцем, і, це правда. Адже саме в цей день виконуються всі найзаповітніші мрії. Від усієї душі вітаю вас зі святом. Бажаю міцного здоров'я, успіхів у всіх ваших починаннях, радості і безхмарного щастя. Нехай у ваших домівках панує мир і спокій, нехай вас оточують хороші друзі. Нехай Господь завжди оберігає вас. Менше вам проблем, а більше удачі у всьому». 

На святково прикрашеній сцені атмосферу казки та гарний настрій урочистих заходів дарував народний художній колектив ансамблю сучасного та стилізованого танцю «Пектораль». Діти отримали солодкі подарунки та яскраві враження.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена