Головна  →  Новини  →  9 лютого 2019

Андрій Кокотюха в бібліотеках Солом’янки

Андрій Кокотюха в бібліотеках Солом’янки

Сучасний український письменник-белетрист Андрій Кокотюха завітав до бібліотеки «Солом’янська» та імені М. Реріха на зустріч зі своїми читачами.

Для читачів це було гарною нагодою дізнатися про наявні тренди в  літературному просторі, почути таємниці письменницької роботи з вуст популярного автора, якого називають «батьком українського готичного детективу», що написав і видав 70 книжок, які мають неабиякий успіх серед широкої аудиторії книголюбів.

Пан Андрій - володар відзнаки «Золотий письменник України» (вручається українським письменникам, які видали твори українською мовою, сукупним накладом понад 100 тис. примірників), авторитетний журналіст, колумніст видань «Новое время», «Країна», «Главред», сценарист багатьох фільмів, найпопулярніші серед яких: «Століття Якова» (2016), історична драма «Червоний» (2017).

При всій своїй занятості, Андрій Кокотюха знаходить час на зустрічі з читачами і відвідувачами бібліотек, таким чином засвідчуючи свою повагу до шанувальників та акцентуючи на важливості популяризації культури читання сьогодні і поширення якісного масово - культурного продукту.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена