Головна  →  Новини  →  13 лютого 2019

Ігор Довбань відвідав авіапідприємство, яке розпочало ремонтувати американські «Боїнги»

Ігор Довбань відвідав авіапідприємство, яке розпочало ремонтувати американські «Боїнги»

Очільник Солом’янської райадміністрації Ігор Довбань продовжує серію візитів на стратегічно важливі підприємства не лише для міста, але й в цілому для України. Цього разу голова РДА разом з заступником Оленою Горпинченко відвідали потужне держпідприємство авіаційної промисловості  «Завод 410 цивільної авіації». Саме це підприємство віднедавна розпочало ремонтувати літаки американської компанії Boeing.

Так, спільно з фірмою «Конкорд Аеротехнік» держпідприємство наразі проводить роботи з технічного обслуговування та фарбування двох повітряних суден сімейства Boeing-737.

«Завдяки зусиллям кваліфікованих працівників, розвиненій інфраструктурі та новітнім технологіям, які використовуються на підприємстві, ви впевнено зафіксувались на міжнародних ринках. А наявність літаків Boeing, які ремонтує  завод, свідчить не лише про визнання якості вашої роботи іноземним компаніями, але й про надійність», - підкреслив голова району.

Зі свого боку, директор «Заводу 410» Віктор Ганькевич на зустрічі розповів, що після завершення етапу підготовки фахівців, а це майже 1 тис. людей, і сертифікації виробництва, завод зможе самостійно обслуговувати сучасну авіатехніку.

Під час візиту керівництво району разом з директором установи пройшлись територією підприємства, де ознайомились з процесом виробництва деталей для авіатехніки. Зокрема Ігор Довбань на власні побачив, як на базі льотно-випробувального експлуатаційного комплексу проводиться технічне обслуговування літаків марки Boeing.

Однак розмова не обмежилась лише літаками. Очільник Солом’янської  РДА і керівництво підприємства також обговорили важливість державної підтримки і збільшення кількості фахівців робітничих спеціальностей - токарі, зварювальники і слюсарі,  яких сьогодні, на превеликий жаль, не вистачає.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена