Головна  →  Новини  →  14 лютого 2019

Правопросвітницькі заходи в бібліотеках району

Правопросвітницькі заходи в бібліотеках району

З метою формування правової культури та правової свідомості у суспільстві, підвищення рівня правової освіченості громадян, у рамках реалізації загальнонаціонального правопросвітницького проекту Міністерства юстиції України «Я МАЮ ПРАВО!», Головним територіальним управлінням юстиції у місті Києві було проведено другу частину правопросвітницьких заходів у бібліотеках Солом’янки.

5 лютого у бібліотеці № 13 відбулися правові консультації на тему «Трудові права».

6 лютого у бібліотеці сімейного читання імені М. Лермонтова проведено правове консультування на тему «Важливо для кожного, актуально сьогодні». Присутні цікавилися новими правилами отримання субсидій, літні люди запитували про подробиці пенсійного забезпечення.

7 лютого у бібліотеці сімейного читання імені О. Гончара юристами Головного територіального управління юстиції в місті Києві було проведено цикл правових консультацій на тему «Права споживачів»:

- правовий калейдоскоп з інтерактивним спілкуванням для старшокласників гімназії №13;

- індивідуальні консультації для мешканців району, які потребують правової допомоги для вирішення питань юридичного характеру;

правовий майданчик «Захист прав споживачів» з відтворенням складних правових ситуацій та практичними порадами для учнів 8 та 11 класів школи №12.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена