Головна  →  Новини  →  15 лютого 2019

Голова району Ігор Довбань відвідав Ситуаційний центр Нацполіції в Києві

Голова району Ігор Довбань відвідав Ситуаційний центр Нацполіції в Києві

На запрошення начальника Головного управління Нацполіції у місті Києві Андрія Крищенка голова Солом’янського району Ігор Довбань відвідав Ситуаційний центр столичної поліції. Під час візиту керівник Солом’янської РДА ознайомився з роботою команди центру, яка в цілодобовому режимі відслідковує та оперативно реагує на злочини в місті.

«Завдяки оперативній і скоординованій роботі підрозділів Нацполіції, мешканці нашого району можуть почуватись у безпеці 24 години на добу», - зазначив Ігор Довбань.

Як розповіли спеціалісти центру, за кожний столичний район відповідає окремий  диспетчер, який завдяки спеціальній онлайн-мапі постійно моніторить та досліджує криміногенну ситуацію. А якщо надходить інформація про злочин, автоматично направляє повідомлення правоохоронцям.

Крім того, Ситуаційний центр співпрацює с медиками, рятувальними службами, зокрема службою газу, прикордонниками та іншими підрозділами, що дозволяє оперативно реагувати на звернення людей і направляти повідомлення про надзвичайну ситуацію до відповідної служби.

Також у зв’язку із набранням президентськими перегонами обертів, в Ситуаційному центрі поліції Ігорю Довбаню зазначили, що кількість звернень про факти порушення законності під час цьогорічної кампанії постійно зростає.

Нагадаємо, днями голова Солом’янської держадміністрації Ігор Довбань провів нараду щодо професійної підготовки виборчих дільниць району до чергових виборів Президента України.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена