Головна  →  Новини  →  18 лютого 2019

У 2019 році на півсотні шкіл і дитячих садків Солом’янського району чекає капітальний ремонт

У 2019 році на півсотні шкіл і дитячих садків Солом’янського району чекає капітальний ремонт

Протягом 2019 року в Солом’янському районі планують капітально відремонтувати понад півсотні закладів освіти. Також управлінням освіти району будуть проведені поточні ремонтні роботи.

«Всі ми розуміємо, що умови навчання в школах безпосередньо впливають на успішність та здоров’я наших дітей. Саме тому район щорічно добивається виділення коштів з міського бюджету для створення в закладах освіти Солом’янки гідних умов для молодого покоління», — зазначив голова Солом’янської районної держадміністрації Ігор Довбань. — Так, в 2019 році в нашому районі передбачений капітальний ремонт за різними видами робіт більше півсотні установ — це дитячі сади, школи і гімназії, які належать до комунальної власності».

В закладах освіти проведуть роботи з оновлення фасадів, приміщень, заміни вікон, облаштування ігрових майданчиків. Також в багатьох дитсадках і школах відремонтують покрівлю, асфальтове покриття, інженерні та електричні мережі. На капітальні ремонти закладів загалом планується виділити більше 30 млн грн.

Крім того, в рамках реалізації проектів-переможців Громадського бюджету в 2019 році також планується виконати роботи ще в 6 освітніх установах. Це ремонт санітарних та технічних приміщень, встановлення нової огорожі для дитсадка, модернізація санвузлів та благоустрій території школи на Солом’янці.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена