Головна  →  Новини  →  19 лютого 2019

Ігор Довбань повторно перевірив хід ліквідації наслідків прориву водогону на вулиці в Солом’янському районі

Ігор Довбань повторно перевірив хід ліквідації наслідків прориву водогону на вулиці в Солом’янському районі

Після вранішньої інспекції на вул. Народного ополчення, де прорвало водогін та провалилась частина дороги, очільник Солом’янської РДА Ігор Довбань повторно перевірив хід ліквідації аварії. Наразі аварійна бригада «Київводоканалу» локалізувала витік, розпочаті ремонтні роботи.

Водночас задля оперативного прибирання на вказаній ділянці та на прилеглій території, Ігор Довбань дав вказівку укласти договір між столичним «Водоканалом» і КП ШЕУ Солом’янського району. Це дозволить  останньому оперативно прибрати проїзну частину. 

«Юристи КП ШЕУ зв’яжуться з «Київводоканалом» для оформлення угоди. Таким чином спеціалісти КП за рахунок «Водоканалу» оперативно виконають роботу з прибирання, щоб громадяни не чекали. Тому що поруч один університет, ще один інститут, патрульна поліція, житловий масив «Турецьке містечко», де проживає дуже багато людей. Але за такої ситуації не всі зможуть цю багнюку перейти, жінкам з дитячими колясками зробити це буде ще важче», - заявив голова району.

Станом на 14:00, спеціалісти КП ШЕУ Солом’янського району, які одразу прибули на місце аварії, майже ліквідували наслідки прориву водогону.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена