Головна  →  Новини  →  20 лютого 2019

Голова Солом’янської РДА Ігор Довбань вручив ордери на квартири бійцям АТО і дітям-сиротам

Голова Солом’янської РДА Ігор Довбань вручив ордери на квартири бійцям АТО і дітям-сиротам

В Солом’янській районній держадміністрації відбулось урочисте вручення дев’яти ордерів на квартири учаснику Революції Гідності, бійцям АТО та дітям-сиротам. Вручав документи власникам нового житла голова району Ігор Довбань.

«Отримання власного житла – важлива подія для кожного. Особливо радий, що маю честь вручати ордери на квартири саме вам, людям,  чий життєвий шлях слугує прикладом незгасної віри в майбутнє і боротьби за щастя. Місто зі свого боку буде й надалі зводити нове житло для черговиків. Адже наш основний обов’язок – робити Київ кращим, а його мешканців щасливими», — сказав Ігор Довбань.

Водночас солом’янчанин Олександр Коломієць, який, відстоюючи цінності свободи і демократії під час Революції Гідності, втратив руку, розповів, що навіть не сподівався отримати житло.

«Проживаю разом з мамою в «комуналці». Коли став в чергу на отримання житла, то взагалі не сподівався хоча б на якийсь результат. Але коли мені все-таки зателефонували, був приємно здивований. Отримав квартиру в новобудові. Будівництво вже завершується, зараз проводять оздоблювальні роботи», — зізнався учасник Революції Гідності.

Насамкінець щасливі володарі квартир в новобудові та голова Солом’янської РДА зробили спільне фото на пам’ять.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена