Головна  →  Новини  →  19 березня 2019

Очільник району Ігор Довбань проінспектував хід робіт з обрізки дерев в районі, які несуть загрозу здоров'ю та життю людей

Очільник району Ігор Довбань проінспектував хід робіт з обрізки дерев в районі, які несуть загрозу здоров'ю та життю людей

Сьогодні, 19 березня в Солом’янському районі по вулиці Мартиросяна від перехрестя з вулицею Волинська до Ушинського спеціалісти КП з утримання зелених насаджень провели масштабну обрізку дерев, які становили небезпеку під час негоди. Голова Солом’янської РДА Ігор Довбань особисто перевірив хід виконання зазначених робіт.

За словами начальника КП УЗН Олексія Лукаша, протягом дня фахівці виконають обрізку майже 50 дерев в межах охоронної зони лінії міського освітлення. У зв’язку з цим на час проведення робіт КП “Київміськсвітло” відключило та зняло дроти по вулиці Мартиросяна, а після завершення робіт електропостачання буде відновлено. 

“Роботи проводяться, зважаючи на фізіологічний стан дерев та з урахуванням звернень мешканців району - дерева постійно обривали дроти, гілля впиралось в вікна і балкони житлових будинків. На місці працює 5 одиниць техніки - 2 автовишки, 2 трактора, подрібнююча машина - та 12 працівників”, - відзвітував директор КП з озеленення району.

Очільник району також зауважив, що планова обрізка дерев особливо необхідна біля житлових будинків. Адже в період негоди, з чим Київ, зокрема, зіштовхнувся на початку весни, ігнорування обрізки може загрожувати життю та здоров’ю людей.

“Нещодавно вивчав нашу статистику. Так, після штурмового вітру, коли масово повалились дерева, найменше дерев впало в Соломянському районі. І саме в Солом’янському районі практично не зупиняли рух транспорту. Це говорить про те, що планова робота дозволила району забезпечити відповідний рівень, коли на місто накрила буря. На щастя, всі залишились здорові, а майно громадян було мінімально пошкоджене”, - затвердив Ігор Довбань.

Водночас під час інспекції голова району звернув увагу першого заступника директора КП “Київміськсвітло” Сергія Говтвяницю на необхідності посилення роботи щодо очищення опор від незаконно розміщених оголошень, які псують обличчя району.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена