Головна  →  Новини  →  4 квітня 2019

Голова Солом’янської РДА Ігор Довбань скликає оперативну нараду через безвідповідальність генпідрядника в парку на Вінницькій

Голова Солом’янської РДА Ігор Довбань скликає оперативну нараду через безвідповідальність генпідрядника в парку на Вінницькій

Сьогодні, 4 квітня голова Солом’янського району Ігор Довбань за дорученням мера Києва Віталія Кличка перевірив хід виконання реконструкції в парку на вул. Вінницькій. Під час перевірки було з’ясовано, що жодних робіт, які зобов’язана виконувати генпідрядна організація в рамках договору про реконструкцію, на території не проводиться.

“Це перший парк, який зустрічає мешканців та гостей нашого міста, які приземлюються в аеропорту “Київ” ім. Сікорського. В бюджеті Києва заплановані кошти, депутати проголосували, мер підписав, дали відповідні вказівки, але, на жаль, жодного будівельника я тут не бачу. Скільки потрібно чекати, щоб реконструкція була завершена? Щоб люди, прогулюючись парком, бачили його не в такому стані, а справді європейський вигляд”, - заявив керівник РДА.

Він зазначив, що замовник будівництва, КО "Київзеленбуд", провів відповідний тендер ще влітку минулого року. За результатом цього конкурсу був визначений переможець, з яким комунальна організація і підписала договір на виконання реконструкції. Проте станом на сьогодні генпідрядник не виконує взяті на себе зобов’язання, припинивши усі роботи.

У зв’язку з цим Ігор Довбань скликає завтра, 5 квітня, термінову нараду з відповідальними керівниками, які відзвітуються перед громадськістю Солом’янського району щодо занедбаного стану в парку на вулиці Вінницькій та його майбутнього.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена