Головна  →  Новини  →  11 квітня 2019

В Солом’янській РДА студенти презентували проекти, які допоможуть мешканцям району заощаджувати завдяки енергозбереженню

В Солом’янській РДА студенти презентували проекти, які допоможуть мешканцям району заощаджувати завдяки енергозбереженню

У будівлі Солом’янської адміністрації десятки студентів НТУУ “Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського” презентували свої дипломні проекти щодо енергоощадливості та енергозбереження по житловим будинкам у районі. Під час презентації голова Солом’янської РДА Ігор Довбань зазначив, що такі проекти потрібно реалізовувати не лише в районі чи місті, але й в Україні загалом. 

“Щиро вдячний студентам, які не сидять на диванах, а вже сьогодні змінюють нашу країну. Я радий, що сьогодні у нас представники КПІ, які вже третій рік поспіль з власної ініціативи проводять дослідження щодо енергоефективності в будинках і шляхи підвищення цієї ж енергоефективності з найменшими затратами. Саме завдяки вам багато солом’янців, по-перше, вже відчули поліпшення умов проживання в будинках, а, по-друге, змогли зекономити гроші. І я особисто буду допомагати цим хлопцям і дівчатам, які пробують свої сили вже в реальному секторі економіки”, - заявив очільник району. 

Ігор Довбань подякував ректору університету Михайлу Згуровському за підтримку молоді і висловив сподівання, що ректори інших ВНЗ району також долучаються до реалізації студентських проектів. 

Крім того, під час презентації працівники бюджетних закладів та співвласники житлових будинків району, які також були присутні на заході, відзначили значний рівень виконаних студентами робіт та побажали використати деякі ідеї вже на практиці.

 Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена