Головна  →  Новини  →  17 травня 2019

Солом’янська РДА підписала Меморандум про співпрацю з вищими навчальними закладами

Солом’янська РДА підписала Меморандум про співпрацю з вищими навчальними закладами

Напередодні Дня науки, який щорічно відзначають 18 травня, в Солом’янському районі відбулась знакова подія. Так, з нагоди свята Солом’янська райдержадміністрація та п’ять вищих навчальних закладів, які функціонують на території району, урочисто підписали Меморандум про співпрацю. 

“Цим документом ми об’єднали усі наші зусилля задля виховання висококваліфікованих спеціалістів, талановитих науковців і втілення їх геніальних ідей в життя. Впевнений, вони своєю енергією, натхненною працею та унікальними розробками невпинно рухатимуть українську науку вперед, прославляючи Солом’янський район”, - заявив голова РДА Ігор Довбань. 

Підписані меморандуми урочисто вручили ректору КПІ ім. Ігоря Сікорського Михайлу Згуровському, ректору НАУ Володимиру Ісаєнку, ректору КНУБА Петру Кулікову, ректору Національної академії внутрішніх справ Володимиру Чернєю та заступнику директора навчально-наукового центру Державного університету телекомунікацій Олександру Дробику.

Крім того, під час святкування голова Солом’янки Ігор Довбань та народний депутат Дмитро Андрієвський за плідну працю і досягнення нагородили майже 40 науковців району - від ліцеїста до іменитого вченого - почесними грамотами та листами-подяками.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена