Головна  →  Новини  →  22 травня 2019

Очільник району проінспектував реконструкцію шкільного стадіону, де зможуть тренуватись усі охочі

Очільник району проінспектував реконструкцію шкільного стадіону, де зможуть тренуватись усі охочі

У Солом’янському районі на території школи №64 активно триває реконструкція стадіону площею майже 10 тис. кв.м, де в позаурочний час покращувати свої фізичні здібності зможуть усі охочі. 

Так, голова райдержадміністрації Ігор Довбань сьогодні особистро перевірив хід реконструкції об’єкту, обговоривши з керівництвом навчального закладу та генпідрядником робіт КП “Солом’янка-Сервіс” технічні характеристики майбутнього стадіону та строки реалізації. Разом з керівником РДА виконання робіт перевіряли перший заступник та заступник голови району, начальники структурних управлінь та небайдужі мешканці.

У ході інспекції генпідрядник доповів, що на стадіоні вже встановлена система дощової каналізації, наразі готується основа для облаштування покриття. За проектом, який планується реалізувати до нового навчального року, також передбачається поле для футболу/міні-футболу, баскетбольно-волейбольний майданчик, бігова доріжка, майданчик для стрибків у довжину, смуга перешкод та майданчик для вуличних тренажерів. Також для дітей окремо створять майданчик для навчання правил дорожнього руху.  

За словами очільника району, на оновленому багатофункціональному стадіоні зможуть тренуватись не тільки школярі, але й усі охочі, для яких відкриватимуть двері в позаурочний час - ввечері та на вихідних.

“Я впевнений, що невдовзі цей об’єкт буде оточений увагою наших дітей, молоді та місцевих мешканців, виховуючи у них любов до спорту і здорового життя”, - заявив Ігор Довбань, зазначивши про необхідність реалізації нових проектів для розвитку спортивної інфраструктури в районі.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена