Головна  →  Новини  →  22 травня 2019

Аеропорт “Київ” планує збільшити пасажиропотік до 3 млн осіб

Аеропорт “Київ” планує збільшити пасажиропотік до 3 млн осіб

Голова Солом’янського району Ігор Довбань провів робочу зустріч з керівництвом Міжнародного аеропорту “Київ” ім. І. Сікорського щодо діяльності підприємства та плану розвитку на 2019 рік.

Насамперед керівник РДА привітав директора аеропорту Олександра Нестеренка та керівника ТОВ “Мастер-Авіа” Олега Левченка з завершенням масштабного оновлення терміналу для міжнародних рейсів.

“Ми всі чекали на розширення аеропорту, адже кількість гостей нашого міста щороку збільшується, темпи приросту вражають. Тому розширення площі терміналу “А” з 14,2  тис.кв.м. до 23.7 тис.кв.м. не тільки збільшить пропускну здатність аеропорту, але й зробить перебування там пасажирів ще комфортнішим”, - зазначив очільник району Ігор Довбань.

Водночас директор КП Олександр Нестеренко розповів, що з початку року аеропорт обслужив 850 тис. пасажирів, що на 40% більше, ніж за аналогічний період 2018 року. Та завдяки оновленому терміналу цьогоріч планується збільшити пасажиропотік до 3 млн осіб.

Під час зустрічі учасники також обговорили питання забудови біля аеропорту та важливість дотримання забудовниками відповідних норм зведення будівель, що є запорукою безпеки життя людей.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена