Головна  →  Новини  →  30 травня 2019

У Солом’янському районі відбулись командно-штабні навчання з тероборони

У Солом’янському районі відбулись командно-штабні навчання з тероборони

У Солом’янській адміністрації під головуванням керівника РДА Ігоря Довбаня проведено командно-штабне навчання з територіальної оборони.

Під час наради з військовим комісаром Солом`янського районного військового комісаріату Станіславом Макаренком та начальниками силових структур обговорено комплекс заходів з військової підготовки та прийняття оперативних рішень для захисту населення і території у разі нападу ворога.   

Зокрема учасники провели навчання з моделювання, прогнозування ситуації та прийняття відповідного рішення за умови введення воєнного стану.

“Сьогодні ми вчергове з’ясували, що готові до викликів. Такі навчання, які ми з вами проводимо, показують, що можна змоделювати практично будь-яку ситуацію в нашому районі, і обов’язково знайти з неї вихід”, - заявив керівник райдержадміністрації та начальник району територіальної оборони Ігор Довбань.

Він також звернув увагу, що робота військкомісаріату та силових управлінь в районі на відповідному рівні. “Я можу констатувати, що фаховість за цим напрямком найкраща, яка може бути продемонстрована у сьогоднішніх умовах. 373 тис. солом’янців можуть спати спокійно”.

Разом з тим військовий комісар Станіслав Макаренко подякував керівнику РДА Ігорю Довбаню за створений пункт управління, який стабільно забезпечується освітленням, зв’язком та оргтехнікою. 

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена