Головна  →  Новини  →  12 червня 2019

Ігор Довбань закликав підрядників якісно і своєчасно ремонтувати об'єкти в районі

Ігор Довбань закликав підрядників якісно і своєчасно ремонтувати об'єкти в районі

Голова Солом’янської райдержадміністрації Ігор Довбань провів нараду з компаніями-підрядниками, які зараз виконують капремонти на території району.

За словами керівника РДА, цього року на Солом’янці капітально відремонтують майже 400 об’єктів житлового фонду та освіти. При цьому на початок червня адміністрація вже уклала з підрядними організаціями більше 270 договорів.

“Та щоб впевнено йти за планом, адміністрація і підрядні організації мають завжди контактувати один з одним, адже від цього залежить якість, своєчасність виконаного капремонту і загалом поліпшення умов проживання мешканців. Давайте пам’ятати, що ми це робимо для дітей в дитсадках, школах і для кожного мешканця в районі”, - заявив Ігор Довбань.

Зокрема голова адміністрації зобов’язав відповідальні управління РДА не тільки тримати зв’язок з підрядниками, але й посилити моніторинг якісного виконання ними кожного етапу робіт. 

Також під час наради Ігор Довбань закликав усіх учасників негайно повідомляти про факти корупції з боку службових осіб РДА, якщо такі будуть мати місце, його особисто та правоохоронні органи.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена