Головна  →  Новини  →  20 червня 2019

Голова Солом’янського району зустрівся з представниками старшого покоління (подія відбулась 14.06.19)

Голова Солом’янського району зустрівся з представниками старшого покоління (подія відбулась 14.06.19)

У Територіальному центрі соціального обслуговування пройшла тепла зустріч голови Солом’янського району Ігоря Довбаня з представниками старшого покоління.

Під час зустрічі, яку присвятили Міжнародному дню захисту людей поважного віку, солом’янці поділились спогадами про минулі роки та згадали події в своїй трудовій діяльності. Також учасники обговорили важливі питання з різних сфер життя, зокрема житлово-комунального господарства та медицини.

“Турбота про старше покоління – справа як органів влади, так і суспільства загалом. І саме День захисту людей поважного віку покликаний звернути на це увагу. Давайте пам’ятати, що піклування і повага є індикатором рівня цивілізованості і запорукою процвітання всього соціуму”, - наголосив очільник району, зазначивши, що підтримка людей літнього віку є одним з пріоритетів діяльності міської влади.

Так, у столиці діє програма “Турбота. Назустріч киянам”, передбачається соціальна матеріальна допомога, а також надається постійне безкоштовне харчування особам, які стоять на обліку у Територіальному центрі району.

Зазначимо, що на святковій зустрічі поважним гостям також приготували музичний подарунок, який нікого не залишив байдужим.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена