Головна  →  Новини  →  25 червня 2019

Ігор Довбань відвідав один з потужних науково-технічних заводів району (подія відбулась 12.06.19)

Ігор Довбань відвідав один з потужних науково-технічних заводів району (подія відбулась 12.06.19)

Очільник Солом’янської райдержадміністрації Ігор Довбань відвідав одне з потужних машинобудівних підприємств в районі - ПрАТ “Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування”, яке цього року святкує 55-річний ювілей. 

“Солом’янський район має потужний науковий потенціал. У нас знаходиться 20 науково-дослідних підприємств, установ, що роблять вагомий внесок у розвиток інновацій різних сфер. І почесно, що саме у нас працює, без перебільшення, унікальний заклад – конструкторське бюро, яке генерує та втілює наукові ідеї. Працюймо й далі для зміцнення української держави і досягнення професійних вершин”, - сказав очільник району.

Окрім ювілейної дати, керівник РДА привітав трудовий колектив підприємства з відкриттям нової виробничої дільниці та вручив найкращим працівникам почесні грамоти. Також під час візиту голова району Ігор Довбань оглянув цехи заводу і ознайомився з процесом виготовленням приладів різного призначення.

Зазначимо, що підприємство створює агрегати для ракетно-космічної промисловості та електроенергетичної галузі. Обсяг промислової продукції за 2018 рік склав більше 222 млн грн. Надає стабільну роботу півтисячі місцевим мешканцям і експортує розробки до країн Європи, Азії (Естонія, Литва, Чехія, Німеччина, КНР та ін) та підприємств України. Також минулого року конструкторське бюро отримало звання “Кращий експортер року” в галузі “Металургійне виробництво, виробництво готових металевих виробів, крім машин і устаткування серед середніх підприємств”.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена