Головна  →  Новини  →  25 червня 2019

На території пологового будинку №5 з’явився перший в столиці дитячий майданчик

На території пологового будинку №5 з’явився перший в столиці дитячий майданчик

Сьогодні, 25 червня у Солом’янському районі на території пологового будинку №5 урочисто відкрили новий дитячий майданчик, де зможуть відпочивати як майбутні батьки, так і жителі прилеглих будинків з дітьми. Відкривав сучасну дитячу зону керівник райдержадміністрації Ігор Довбань. 

“В 2019-му ми започаткували традицію вітати мам і немовлят, які народились у перші хвилини нового року. Тоді ж разом з головним лікарем 5-го пологового будинку Дмитром Говсєєвим виникла ідея створити на території закладу дитячий майданчик, який буде відкритий для породіль, усіх відвідувачів і мешканців поруч розташованих будинків. Цікаво, що в жодному іншому пологовому будинку столиці такого майданчика, до того ж з відкритим доступом, немає”, - заявив керівник РДА. 

Відзначимо, що за день дитячу зону, яку колектив КМПБ №5 облаштував за підтримки районної влади і спонсорів, відвідало майже 70 дітей. Однак прогнозується більша кількість малечі, особливо у період літніх канікул.  

Також з нагоди Дня відкритих дверей відвідувачам провели корисні лекції для майбутніх батьків та організували екскурсію медичним закладом.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена