Головна  →  Новини  →  3 липня 2019

Ігор Довбань знову зустрівся з мешканцями гуртожитку на Польовій

Ігор Довбань знову зустрівся з мешканцями гуртожитку на Польовій

Сьогодні, 3 липня голова Солом’янського району Ігор Довбань навідався до гуртожитку на вул. Польова, 19/8, щоб особисто оглянути умови життя людей та обговорити можливі шляхи вирішення протистоянь з комерційною компанією “Трест Київміськбуд-2”, яка є власником будинку.  

І хоч спочатку мешканці закрились зсередини, відмовившись пускати будь-кого до будівлі, врешті представників адміністрації на чолі з головою пропустили. Під час зустрічі жильці показали, в яких умовах мешкають, і з якими проблемами вони щоденно стикаються. У ході огляду приміщень та кімнат керівник РДА зауважив, що приватне підприємство, яке не може знайти спільної мови з мешканцями, залишило людей жити в нелюдських умовах.  

“Хоч район не має повноважень впливати на ті чи інші дії комерційної установи, бути осторонь цією ситуації адміністрація не може і не буде. Бізнес не повинен будуватись за рахунок дітей, людей. Тому найближчими днями викличу до себе керівництво “Трест Київміськбуд-2”, яке доповість варіанти виходу з цього конфлікту”, - заявив Ігор Довбань. 

Також на зустрічі голова району дав завдання відпрацювати можливість надання дітям, які залишились мешкати у гуртожитку, путівки для оздоровлення в дитячому таборі: “Ми не повинні допустити, щоб діти страждали через конфлікт дорослих. Відпочинок для них, особливо зараз, у літній період, потрібен як ніколи”. 

Крім того, керівництво Солом’янки обговорило з правоохоронцями питання постійного контролю за ситуацією та забезпечення на місці порядку і захисту громадян.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена