Головна  →  Новини  →  16 липня 2019

Солом’янський район став одним з кращих районів столиці

Солом’янський район став одним з кращих районів столиці

Солом’янський район посів друге місце за результатами роботи у січні-червні 2019 року. Про це сьогодні під час наради повідомила заступник голови РДА Олена Горпинченко.

“За підсумками першого півріччя 2019-го Солом’янська держадміністрація посіла 2 місце в оцінці діяльності столичних РДА. Закликаю усіх не втратити другу позицію, а краще - активніше працювати і стати першими. Справа тут навіть не у міському рейтингу, а в тому, щоб зробити життя наших мешканців більш комфортним і якісним”, - заявила Олена Горпинченко.

Під час наради учасники, серед яких також були начальники відповідальних підрозділів адміністрації, обговорили підсумки піврічної діяльності за різними показниками. Зокрема, згідно рейтингу по місту Солом’янський район отримав максимальну оцінку за:

- якісну організацію ярмарків;

- якісне надання адміністративних послуг у ЦНАП;

- і відсутність заборгованості з виплати зарплати серед комунальних підприємств, підпорядкованих району. 

Ще РДА має стабільно високі позиції за кількістю створених ОСББ, рівнем освоєння видатків на капітальні вкладення та капремонт за рахунок коштів міського бюджету та щодо тестування населення на ВІЛ-інфекцію.

Водночас керівництво району дало завдання посилити роботу, а також співпрацю з КП “Київтеплоенерго” у питанні відновлення благоустрою в місцях аварійних розриттів: “Я розумію, що наш район достатньо старий, і має відповідні комунікації, але жителі не повинні через це страждати”, - підсумувала Олена Горпинченко. 

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена