Головна  →  Новини  →  1 серпня 2019

У мікрорайоні Жуляни капітально відремонтують стару амбулаторію

У мікрорайоні Жуляни капітально відремонтують стару амбулаторію

Вже незабаром жителі мікрорайону Жуляни відвідуватимуть оновлену амбулаторію загальної практики – сімейної медицини № 10, що знаходиться на вул. Отця Жураковського, 10. Що вже зроблено в рамках капітального ремонту і чи якісно працює генпідрядник інспектувала заступник голови Солом’янської райдержадміністрації Олена Горпинченко.

Разом з керівництвом району перевіряли хід виконання робіт начальник відділу охорони здоров’я РДА, директор КНП «ЦПМСД №2» і представники ОСН «Жуляни». 

За словами генпідрядника ТОВ «БК Будцентр», у будівлі вже завершили ремонт покрівлі і замінили старі вікна на сучасні металопластикові. Днями розпочали ремонт усіх приміщень з заміною дверних полотен. Крім того, в медичному закладі передбачено заміну газового обладнання з прочищенням трубопроводів і заміну електропроводки.

“У жовтні всі роботи будуть завершені. Тому незабаром солом’янці, зокрема, мешканці мікрорайону Жуляни будуть отримувати медичні послуги вже в оновленій амбулаторії”, - підкреслила заступник голови. 

Водночас Олена Горпинченко обговорила з підрядником важливість першочергового проведення ремонту приміщень лівої сторони будівлі. Це дозволить якнайскоріше організувати в амбулаторії прийом сімейного лікаря для надання допомоги мешканцям.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена