Головна  →  Новини  →  2 серпня 2019

Володимир Бялковський перевірив, як асфальтують двори району

Володимир Бялковський перевірив, як асфальтують двори району

У Солом’янському районі вже заасфальтовано півсотні дворів і міжквартальних проїздів.  Ще понад десяти адрес зараз в роботі. Про це сказав виконувач обов’язків голови Солом’янської РДА Володимир Бялковський під час перевірки виконання програми асфальтування дворів та міжквартальних проїздів району. 

Зокрема, керівництво РДА спільно з начальником управління ЖКГ району, директором КП Керуюча компанія Солом’янського району проінспектували якість робіт щойно завершених об’єктів. 

Серед них: 

- вул. Героїв Севастополя, 32, 34, 36а;

- вул. Ніжинська, 15;

- вул. Уманська, 47;

- вул. Юліуса Фучика, 3;

- вул. Тополева, 3, 5.

Також перевірили прибудинкову територію вул. Героїв Севастополя, 44/10 і Гарматну, 33, де роботи ще тривають. 

«До кінця серпня заасфальтуємо більшу частину запланованих цьогоріч прибудинкових територій і міжквартальних проїздів. Сьогодні вже маємо 48 зданих об’єктів», - підкреслив Володимир Бялковський.

Водночас у ході інспекції в.о. голови адміністрації зробив зауваження щодо робіт на вул. Героїв Севастополя, 32, де не повністю виконано асфальтування. У зв’язку з цим керівник РДА доручив завершити асфальтування проблемної ділянки на виїзді з вулиці вже цього року.Також комунальному підприємству «Керуюча компанія» поставлено завдання в стислі строки прибрати будівельне сміття з усіх дворів району.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена