Головна  →  Новини  →  9 серпня 2019

У Солом’янському районі хочуть збудувати стадіон для футболу

У Солом’янському районі хочуть збудувати стадіон для футболу
Солом’янська райдержадміністрація розглядає можливість будівництва в стадіону для футболу районного рівня. Про це під час перевірки стану спортивних споруд заявив виконувач обов’язків голови РДА Володимир Бялковський.
 
Зокрема, під час огляду стадіону Київської вечірньої (змінної) школи №3 по вул. Ушинського, 15 в.о. голови адміністрації зауважив його зношеність та потребу в реконструкції.
 
“Щоб популяризувати спорт серед дітей, молоді, в районі постійно створюють нові спортивні майданчики, реконструюють наявні стадіони, закуповують інвентар для шкіл та проводять різноманітні заходи. Але, на жаль, район досі не має власного футбольного стадіону, де могли б грати спортсмени, усі охочі мешканці. Цю ситуацію потрібно змінювати”, - зазначив Володимир Бялковський.
 
За його словами, стадіон на вул. Ушинського, 15 має усі необхідні параметри і зручне територіальне розташування для того, щоб стати зразковим спортивним об'єктом районного рівня.
 
У зв'язку з цим відділ молоді та спорту РДА за дорученням в.о. голови адміністрації ініціював звернення до міста щодо необхідності виділення коштів для розробки проекту та будівництва такого стадіону. Також під час інспекції Володимир Бялковський підкреслив важливість залучення до проекту адміністративної будівлі, яка поруч, де можна облаштувати роздягальні і душові кабіни для спортсменів. 
 
Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена