Головна  →  Новини  →  12 серпня 2019

Щотижнева нарада на площі біля Південного вокзалу з в.о. голови РДА

Щотижнева нарада на площі біля Південного вокзалу з в.о. голови РДА

Сьогодні вранці, 12 серпня під керівництвом виконувача обов’язків голови Солом’янської райдержадміністрації Володимира Бялковського відбулась щотижнева виїзна нарада щодо благоустрою площі біля Південного вокзалу.  

Спільно з представниками КП “Київблагоустрій”, Солом’янського управління поліції, КП ШЕУ, КП УЗН та працівниками відділу контролю за благоустроєм РДА обговорили поточну ситуацію на прилеглій до вокзалу території та важливість її щоденного утримання для забезпечення належного санітарного стану.  

Як повідомили комунальники району, щоденно з площі вивозять повний причіп сміття, яке залишають на площі люди без постійного місця проживання.  

На зустрічі учасники також підкреслили необхідність збільшення кількості камер відеоспостереження на залізничному вокзалі, що дозволить оперативно фіксувати проблему та затримувати правопорушників. Зокрема, в.о. голови РДА дав доручення щодо пошуку альтернативного місця для перебування, годування людей без постійного місця проживання, які збираються та засмічують площу перед Південним вокзалом. Стосовно цього також очікуються пропозиції громадськості для вирішення проблеми.  

Щоденний моніторинг поточної ситуації та прибирання комунальниками площі біля головних залізничних воріт Києва продовжується. 

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена