Головна  →  Новини  →  14 серпня 2019

На проспекті Лобановського демонтовано 78 наземних рекламних засобів

На проспекті Лобановського демонтовано 78 наземних рекламних засобів

На проспекті Валерія Лобановського у Солом'янському районі демонтовано 78 наземних рекламних засобів. Про це повідомив начальник Управління з питань реклами КМДА Олександр Смирнов.

«На проспекті довжиною трохи більше 5 км донедавна налічувалось 124 біл-борди загальною площею 3416 кв. м. Демонтажні бригади трошки попрацювали – і наразі залишилось лише 46 скролів загальною площею 736 кв. м», – зазначив Олександр Смирнов.

Також начальник Управління наголосив, що проспект Валерія Лобановського входить у другу форматну зону. Тут можливі лише сіті-лайти та скроли площею до 8 кв. м.

“Проспект перетинається з Севастопольською площею, яка є розв’язкою, та на ній, згідно з Правилами розміщення рекламних засобів, неможливе розміщення жодних наземних рекламних засобів», – додали в управлінні.

На сьогодні у Києві залишився 4701 наземний рекламний засіб із понад 12 тисяч у 2015 році. Завдяки Правилам, незабаром у Києві максимальна кількість наземних конструкцій не перевищуватиме 4390 одиниць.

Нагадаємо, що впродовж 2018 року в Києві було демонтовано 16 805 рекламних засобів всіх типів.

Реформа у сфері розміщення реклами впроваджується завдяки Правилам розміщення рекламних засобів у м. Києві. Правила розміщення рекламних засобів засновані на п’яти принципах: безпека, комфорт, естетичність, законність і доступність.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена