Головна  →  Новини  →  20 серпня 2019

Власника тимчасової споруди на вул. Героїв Севастополя зобов’язали перемістити ТС відповідно до дозвільної документації

Власника тимчасової споруди на вул. Героїв Севастополя зобов’язали перемістити ТС відповідно до дозвільної документації

Власника тимчасової споруди на вул. Героїв Севастополя, 23 зобов’язали перемістити ТС відповідно до дозвільної документації

Напередодні активні мешканці району повідомили Солом’янській адміністрації щодо нововстановленої тимчасової споруди на перехресті вул. Героїв Севастополя і просп. Космонавта Комарова, яка заважає комфортному пересуванню людей. З’ясувалось, що Департамент містобудування та архітектури надав власнику споруди дозвільну документацію на її розміщення (договір щодо пайової участі та паспорт прив'язки). Проте в ході перевірки інспектор відділу благоустрою виявив, що ТС встановили не за паспортом прив’язки.

Тому Солом’янська РДА зобов’язала власника негайно перемістити тимчасову споруду відповідно до дозвільної документації. В рамках чергового об’їзду території району виконувач обов’язків голови РДА Володимир Бялковський перевірив результат реагування інспекторів відділу благоустрою, зобов’язавши власника також прибрати своє сміття.

Водночас дякуємо мешканцям, які беруть активну участь у житті району, і разом з Солом’янською районною в місті Києві державною адміністрацією роблять його кращим!

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена