Головна  →  Новини  →  21 серпня 2019

Перевірка навчальних закладів у Солом’янському районі продовжується

Перевірка навчальних закладів у Солом’янському районі продовжується
Сьогодні, 21 серпня заступник голови Солом’янської РДА Олена Горпинченко в рамках підготовки до нового навчального року проінспектувала хід капітальних ремонтів дитсадків та шкіл району. 

Разом з профільними підрозділами райдержадміністрації оглянуто школи №46 (вул. Василенка, 10), №64 (вул. Ушинського, 32), №149 (вул. І.Світличного, 1), №229 (вул. Виборзька, 57), а також дитячий садок №687 на вул. Генерала Тупікова, 14. Крім того, під час інспекційного об’їзду заступник голови РДА завітала до Центру дитячої і юнацької творчості на вул. Героїв Севастополя, 35, де також готуються до зустрічі із юними талантами району. 
 
Наразі за цими об'єктами тривають капітальні роботи, зокрема, ремонт фасадів, місць загального користування та покрівель. 

Але не тільки капітальні ремонти осучаснюють навчальні заклади та роблять їх ще комфортнішими для навчання. Поки діти продовжують насолоджуватись канікулами, талановиті вчителі за допомогою фарби і пензля роблять освітній простір шкіл ще цікавішим для учнів. Також школи поповнюються новини партами за програмою НУШ та сучасним дидактичним обладнанням. 
 
За результатами перевірки Олена Горпинченко зобов’язала генпідрядників негайно усунути виявлені недоліки та пришвидшити роботи з ремонту закладів освіти.
 
Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена