Головна  →  Новини  →  23 серпня 2019

Володимир Бялковський провів прийом громадян за новим форматом

Володимир Бялковський провів прийом громадян за новим форматом

З метою прозорості та відкритості Солом’янська адміністрація впроваджує новий формат прийому мешканців. Так, виконувач обов’язків голови РДА Володимир Бялковський в рамках співпраці запросив на зустріч з громадянами представників громадських організацій “Міжнародна Антикорупційна Асамблея” та “Журналісти проти корупції”. 

“Сьогодні ми проводимо першу таку зустріч з жителями за участі громадських організацій. Це дозволить мінімізувати будь-які спекуляції на тему відкритості процесу та можливості порушень прав громадян. Крім того, саме представники ГО можуть одразу надати юридичну допомогу і роз’яснити заявникам їх права”, - сказав Володимир Бялковський. 

До в.о голови РДА звернулось 9 мешканців району, серед яких родичі загиблого бійця, учасник війни на сході України, а також мати особи з інвалідністю. Питання стосувались поліпшення житлових умов, зарахування на квартирний облік, заборгованості за комунальні послуги, ремонту зливоприймачів біля житлового будинку, реєстрації місця проживання і належного утримання будинку. 

Під час обговорень наболілих проблем мешканців представники ГО надали рекомендації щодо шляхів їх вирішення та запропонували подальшу юридичну підтримку. 

Уважно вислухавши заявників та врахувавши пропозиції громадських організацій, Володимир Бялковський дав доручення відповідним структурним підрозділам РДА всебічно вивчити питання та оперативно, в межах повноважень, допомогти мешканцям.  

З відеоматеріалами про те, як проходив прийом громадян в оновленому форматі, можете ознайомитись на сторінці Інформаційна Агенція "ЖУРНАЛІСТИ ПРОТИ КОРУПЦІЇ"

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена