Головна  →  Новини  →  23 серпня 2019

Керівництво району обговорило з донькою легендарного Валерія Лобановського плани щодо створення пам’ятного знаку

Керівництво району обговорило з донькою легендарного Валерія Лобановського плани щодо створення пам’ятного знаку

Відбулась зустріч в.о. голови Солом’янської РДА Володимира Бялковського з донькою видатного футбольного наставника Світланою Лобановською та командою скульпторів на чолі із фахівцем світового рівня Олегом Пінчуком. 

У ході зустрічі, до якої також долучились легенди київського “Динамо” Володимир Безсонов і Володимир Веремєєв, обговорювали питання створення пам’ятної композиції на честь славетної футбольної команди України та їх тренера Валерія Лобановського. 

Зокрема, гаряче дискутували щодо візуального оформлення меморіалу. Світлана Лобановська зі свого боку підкреслила, що композиція повинна уособлювати велич українського футболу, “динамівців”, які прославляли і прославляють країну на весь світ.

За пропозицією фан-клубу ФК “Динамо” (Київ) і громадськості, меморіал планується встановити на просп. Лобановського. Однак варіанти з локаціями для майбутнього розташування композиції ще вивчаються. А тому, як пояснив Володимир Бялковський, до обговорень можуть приєднатись усі охочі та небайдужі до вітчизняного футболу.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена