Головна  →  Новини  →  2 вересня 2019

Сучасні скеледроми та ігрові майданчики: на Солом’янці реалізували нові проекти Громадського бюджету

Сучасні скеледроми та ігрові майданчики: на Солом’янці реалізували нові проекти Громадського бюджету

У Солом’янському районі продовжують успішно втілювати в життя ініціативи жителів завдяки Громадському бюджету. З нагоди нового навчального року виконувач обов’язків голови райдержадміністрації Володимир Бялковський завітав до трьох навчальних закладів, щоб особисто перевірити якість реалізованих проектів та познайомитись з їх авторами.

Зокрема, спільно з представниками управління освіти та автором проекту Денисом Орєховим оглянули нові спортивний та ігровий майданчики на території ліцею №144. Тепер у дітей з’явилось ще більше варіантів, як насичено та з користю проводити час на вулиці.

Водночас у спортивному залі школи №221 завдяки Громадському бюджету з’явився сучасний скеледром. Автор ідеї Валентина Ліченко розповіла, що скелелазіння, як новий олімпійський вид спорту, дозволить урізноманітнити уроки фізкультури. 

Окрім спортзали, в.о. голови РДА пройшовся коридорами та оглянув класні кімнати, де освітній простір облаштували за стандартами НУШ. Особливу увагу Володимир Бялковський, для якого школа є рідною, звернув на потребу в заміні старих вікон та встановленні навколо закладу огорожі для безпеки учнів.

Ще один скеледром облаштували в гімназії “Міленіум” №318. Під час огляду якості споруди Володимир Бялковський поспілкувався з автором проекту Євгеном Козаком та подякував за розвиток шкільного простору. Крім того, керівництво району обговорило з мешканцем, який, як з’ясувалось, працює в IT-сфері, можливість спільної розробки онлайн-продукту для легкої подачі мешканцями скарг, пропозицій та оперативного реагування на них.

“Громадський бюджет та міські кошти, які виділяються, дають можливість усім солом’янцям дати життя своїй ідеї. Сьогодні надзвичайно важливо, щоб громада долучалась до розвитку району і була частиною змін. Тому що тільки спільними зусиллями, крок за кроком, зможемо перетворити наш район у місце, про яке мріє кожний з нас”, - підсумував зустрічі Володимир Бялковський.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена