Головна  →  Новини  →  4 вересня 2019

У Солом’янській РДА обговорили важливість забезпечення належних умов проживання мешканців гуртожитку на Польовій

У Солом’янській РДА обговорили важливість забезпечення належних умов проживання мешканців гуртожитку на Польовій

Виконувач обов’язків голови Солом’янської РДА Володимир Бялковський провів нараду з постачальниками комунальних послуг щодо можливості поновлення електро- та газопостачання для мешканців гуртожитку на вул. Польовій, 19/8.

У ході зустрічі представники ПрАТ «ДТЕК Київські електромережі» повідомили, що надання відповідних послуг припинили у зв’язку із заявою власника будівлі ПрАТ “Трест “Київміськбуд-2”. Про неможливість відновлення газопостачання заявили і в ПАТ “Київгаз”, однак тут за причини недотримання безпечного користування газовим обладнанням. 

Водночас вода до гуртожитку, як запевнив представник ПАТ АК «Київводоканал» в.о. голови РДА Володимира Бялковського, буде подаватись і надалі.

Власник будівлі зі свого боку пояснив, що будинок потребує реконструкції з метою його подальшої експлуатації. Щоб провести відповідні роботи, мешканців необхідно відселити. Для цього родинам був запропонований безстроковий договір на проживання в іншому гуртожитку по вул. Академіка Туполєва. Однак свою згоду на це дала частина мешканців, інша виявила бажання відстоювати свої житлові права в суді.

Після тривалих обговорень пропозицій Солом’янської РДА щодо кроків для забезпечення належних умов проживання громадян представники підприємства все ж заявили про готовність переглядати умови договору індивідуально з кожним мешканцем.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена