Головна  →  Новини  →  18 вересня 2019

У Солом’янському районі відбулось перше засідання Ради з питань свободи слова при РДА

У Солом’янському районі відбулось перше засідання Ради з питань свободи слова при РДА

Сьогодні, 18 вересня у будівлі районної держадміністрації відбулось перше засідання Ради з питань свободи слова при Солом’янській РДА. До її тимчасового складу наразі вже увійшли ряд журналістів, громадських діячів, правозахисників та представників Громадської ради при райдержадміністрації.

У першій зустрічі, присвяченій знайомству та обговоренню організаційних питань, взяв участь виконувач обов’язків голови РДА Володимир Бялковський.

«В умовах децентралізації та розвитку місцевих громад надважливо створювати нові ефективні формати співпраці, які в сучасних умовах необхідні для дієвої роботи влади. Найголовніше в нашій ініціативі те, що ми отримаємо можливість прозоро та відкрито обговорювати найактуальніші питання, які турбують мешканців району», – сказав Володимир Бялковський.

В.о. голови РДА запропонував членам Ради додати до плану заходів діяльності, зокрема, наступні питання:

-  проведення об’єктивних розглядів резонансних забудов на теренах району;
- вивчення та використання кращого досвіду ОСББ, як найбільш ефективної форми підтримання життєдіяльності будинків. 

«Для ефективності нашої співпраці наполягаю на конструктивності пропозицій та веденні діалогу, в якому до кожної думки ми всі будемо ставитись з повагою. Тільки в такому форматі наша співпраця буде мати право на життя», - підкреслив він.

Робота Ради з питань свободи слова при Солом’янській РДА буде базуватись на засадах відкритості та із врахуванням всіх думок місцевих мешканців.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена