Головна  →  Новини  →  23 вересня 2019

Володимир Бялковський перевірив хід будівництва сучасної школи на Відрадному проспекті

Володимир Бялковський перевірив хід будівництва сучасної школи на Відрадному проспекті

На проспекті Відрадний, 36В активно триває реконструкція сучасної енергоефективної школи №22 з безбар’єрним простором. Виконувач обов’язків голови Солом’янської райдержадміністрації Володимир Бялковський особисто перевірив хід робіт, обговоривши наступні кроки реконструкції. 

До інспекції також долучились начальники профільних управлінь РДА, керівництво КП “Солом’янка-Сервіс”, яке є замовником реконструкції, та адміністрація школи.

Як повідомив генпідрядник - ТОВ “БК “Білддрім”, на об’єкті повністю завершили роботи з влаштування фундаменту, каркасу конструкції будівлі і цегляної кладки стін. Вже до кінця 2019 року планується утеплити фасад, встановити всі вікна/двері, а також влаштувати покрівлю. Паралельно триватиме монтаж внутрішньо-інженерних мереж.

Під час огляду території Володимир Бялковський позитивно оцінив хід реконструкції школи, підкресливши важливість постійного фінансування з міського та державного бюджетів. Водночас в..о. голови РДА зобов’язав генпідрядника регулярно надавати акти виконаних робіт та ввести об’єкт в експлуатацію до початку нового навчального року 2020-2021.

“Солом’янська адміністрація, на замовлення якої і будується по факту нова школа, робитиме все для того, аби необхідні роботи були виконані в повному обсязі, і юні жителі району отримували якісну освіту в комфортних умовах”, - зазначив Володимир Бялковський.

Він додав, що, окрім навчальних класів, гардеробних, медичних приміщень і спортзалу, в закладі також передбачені зал хореографії, кабінети образотворчого мистецтва і праці, читальний зал з абонементом і книгосховищем. Крім того, встановлені теплові насоси дозволять підвищити рівень енергоефективності в будівлі, а ліфти і пандуси — створити умови для людей з обмеженими можливостями.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена