Головна  →  Новини  →  24 вересня 2019

Володимир Бялковський відкрив засідання Громадської ради при Солом’янській РДА

Володимир Бялковський відкрив засідання Громадської ради при Солом’янській РДА

24 вересня виконувач обов’язків голови Солом’янської райдержадміністрації Володимир Бялковський взяв участь у засіданні Громадської ради при Солом’янській РДА.

До участі в засіданні також долучились заступник голови райдержадміністрації Олена Горпинченко та представники відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю.

«Ще раз вітаю з початком каденції Громадської ради. Ви – одні із головних каналів комунікації їз мешканцями, тому будьте максимально близькими до питань життєдіяльності району та взаємодійте з населенням. Адже від вашої ініціативи залежатиме, як ми разом будемо вирішувати проблемні питання та визначати пріоритетні напрямки розвитку», - звернувся до членів Громадської ради Володимир Бялковський.

Він також додав, що завжди відкритий до діалогу, конструктивної співпраці з громадськістю, і буде підтримувати ініціативи на користь району та жителів.

Щоб налагодити ефективну роботу, члени громадської ради обговорили організаційні питання та затвердили положення, регламент, склад і голів ради, подальший план роботи.

Про результати засідань буде повідомлятись додатково.

Громадська рада при Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації (далі – громадська рада) є постійно діючим колегіальним виборним консультативно-дорадчим органом, утвореним для забезпечення участі громадян у формуванні та реалізації державної політики на території Солом’янського району.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена