Головна  →  Новини  →  25 квітня 2014

Факел миру та дружби пронесли по Солом'янському району

Факел миру та дружби пронесли по Солом'янському району

24 квітня за підтримки Солом'янської районної в місті Києві державної адміністрації відбулась факельна естафета «Всесвітній біг заради гармонії». Спортсмени, учні та студенти навчальних закладів району пронесли факел миру, дружби та єдності вулицями Солом’янки.

На захід завітали чемпіонка й призерка Європи з карате, тренер дитячої та молодіжної спортивної секції з карате Галина Андрійчук, спортсмени Української марафонської команди та спортивного  клубу «Санчін» та Президент громадської організації «Марафонська команда України Всесвітній біг заради гармонії» Євген Сурс, який і очолив естафету.

Усі учасники естафети весело та дружньо несли факел миру прокладеним маршрутом. Вони завітали до Київського електромеханічного коледжу, Київського національного університету будівництва  і архітектури, гімназії №178, СШ №166, Київського вищого професійного училища швейного та перукарського мистецтва, СШ №64 та СЗШ №69.  Учні та студенти зустрічали їх радісно та піднесено. Факел миру могли  потримати всі охочі.

Завершилася естафета біля Солом'янської районної в місті Києві державної адміністрації, де начальник відділу сім’ї, молоді та спорту Ірина Кустова подякувала усім за участь у факельній естафеті миру.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена