Головна  →  Новини  →  11 жовтня 2019

Солом’янська адміністрація прозвітувала про роботу за перше півріччя 2019 року

Солом’янська адміністрація прозвітувала про роботу за перше півріччя 2019 року

Вчора, 10 жовтня у Солом’янській райдержадміністрації прозвітували громаді про роботу районної влади за перше півріччя 2019 року.

До участі у заході долучились мешканці району, народні депутати, керівники об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, житлово-будівельних кооперативів, члени Громадської ради при Солом’янській РДА, керівники організацій, установ та структурних підрозділів адміністрації.

Насамперед виконувач обов’язків голови РДА Володимир Бялковський привітав усіх присутніх з 18-річчям Солом’янського району, який утворився у жовтні 2001 року шляхом об’єднання Залізничного та Жовтневого районів.

«Ми живемо в одному з найпотужніших районів не тільки столиці, але і України. У нас проживає найбільше мешканців по місту, розташовані найбільші транспортні об’єкти - хоча б згадати залізничну станцію «Київ-Пасажирський» чи аеропорт «Київ», сконцентровано найбільше вищих навчальних закладів і працює достатня кількість промислових підприємств, щоб забезпечити робочими місцями сотні тисяч людей. Тому давайте пишатись рідним районом і разом його розвивати», - підкреслив Володимир Бялковський, додавши, що за перше півріччя 2019-го Солом’янка посіла друге місце в оцінці роботи столичних РДА.

У ході звіту присутнім доповіли, що відповідно до Програми економічного і соціального розвитку цьогоріч на фінансування об’єктів капітального будівництва та капітального ремонту в районі передбачено понад 225 млн. грн. При цьому динаміка фінансування об’єктів, починаючи з 2012 року, виросла майже в 78 разів. Пріоритетними напрямками у фінансуванні залишається освіта і сфера житлово-комунального господарства.

Детально про ці та інші напрямки в роботі Солом’янської РДА впродовж першого півріччя 2019-го, а також про плани, можете дізнатись за посиланнями:

Громадський звіт про роботу Солом'янської РДА

Презентація громадського звіту про роботу Солом'янської РДА 

Протокол

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена