Головна  →  Новини  →  11 жовтня 2019

У Солом’янському районі відкрили меморіальну дошку захиснику України Сергію Береговому

У Солом’янському районі відкрили меморіальну дошку захиснику України Сергію Береговому

Сьогодні на фасаді ліцею №144 Солом’янського району відкрили меморіальну дошку бійцю АТО, випускнику цього навчального закладу Сергію Георгійовичу Береговому.

На церемонію увічнення пам’яті героя прийшли його матінка Катерина Михайлівна, рідні, бойові побратими, заступниця голови Солом’янської РДА Олена Горпинченко, управління освіти району, колектив та учні школи, небайдужі мешканці.

«Важко підібрати необхідні слова в такі моменти. Війна – страшна жінка, яка забирає наших рідних і коханих. Я низько вклоняюсь Вам, Катерино Михайлівно, за те, що виховали сина-героя. Нехай ця меморіальна дошка буде постійним нагадуванням нам і наступним поколінням про непохитну силу переконань, честь і особистий подвиг Сергія заради майбутнього кожного з нас», - зазначила Олена Горпинченко.

Пам’ять загиблого воїна усі присутні вшанували хвилиною мовчання та покладанням квітів до меморіального знаку.

Пам’яті героя присвячується:

Береговий Сергій Георгійович – народився 25 вересня 1976 року у Києві. Учасник Революції Гідності. У вересні 2014 року добровільно мобілізувався до лав Збройних Сил України, солдат 30-ї окремої механізованої бригади ім. М. Острозького ЗСУ.

14 липня 2015 року загинув від мінометного обстрілу в селищі міського типу Луганське, Артемівського району, Донецької області на блокпосту.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена