Головна  →  Новини  →  12 жовтня 2019

Солом'янський район відзначив 18-й день народження

Солом'янський район відзначив 18-й день народження
Днями Солом'янка відзначила свій 18-й день народження. З нагоди свята у райдержадміністрації на Повітрофлотському проспекті, 41 зустрілись одразу два покоління працівників РДА. Ті, з кого почався розквіт Солом'янки, і ті, хто, перейнявши досвід, продовжують її сьогодні розвивати. 
 
За словами виконувача обов'язків голови Солом'янської РДА Володимира Бялковського, саме команда на чолі з першим головою району Сидоровим Іваном Петровичем є «золотим складом» Солом'янської адміністрації.
 
«Почесно і надзвичайно приємно, що я корінний солом'янець. Тут народився,  навчався і працюю. Намагаюсь підтримувати ту планку, яку свого часу підняв Іван Петрович зі своєю командою, і яку тримали усі наступні голови району. В такий символічний день хочу побажати усім наснаги, нових досягнень і мрій, до яких ми будемо йти разом», — заявив Володимир Бялковський.
 
Під час святкування в.о.голови РДА вручив першому очільнику Солом'янки «паспорт повноліття» району та запропонував проводити такі теплі зустрічі й обмінюватись досвідом надалі. 
 
Іван Сидоров зі свого боку поділився спогадами, як об'єднувались Залізничний та Жовтневий райони, та як Солом'янка першою у місті впровадила напрямок роботи у сфері соціального захисту населення. Захопливою стала розповідь про будівництво адміністрації та ідею створення місць для обслуговування на першому поверсі. 
 
«Щодо Центру надання послуг на першому поверсі. Коли ми хотіли побудувати цю будівлю, то я думав зробити її у вигляді Чернівецької ратуші зі шпилем. Вже  почали її проектувати, і так склалось, що Асоціація міст Європи, яка щорічно проходила в різних містах, була тоді саме в Гаазі. Там ми побачили міську мерію та місця для обслуговування на першому поверсі, які змінили наші плани. До речі, тоді у нас таких стандартів ще не було», — підкреслив Іван Петрович.
 
Після привітань усіх присутніх очікували танцювальні і музичні номери, зокрема, пісня про Солом'янський район у виконанні народного артиста України Олександра Василенка.
 
Також дякуємо працівникам районного КП УЗН за створену композицію з нагоди відзначення 18-ліття рідної Солом'янки.
 
Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена