Головна  →  Новини  →  16 жовтня 2019

У районному дитсадку покращать температурний режим

У районному дитсадку покращать температурний режим

У приміщеннях дитячого садочку №677, що на вул. Виборзька, 21А, планується покращити температурний режим для комфортного перебування дітей. Про це заявив виконувач обов’язків голови Солом’янської РДА Володимир Бялковський під час виїзду до закладу разом з батьками, які напередодні звернулись за допомогою. 

На виїзній нараді також були народний депутат Роман Грищук, заступник голови райдержадміністрації Олена Горпинченко та в.о. начальника управління освіти району Аліна Рогова. 

В адміністрації закладу повідомили, що будівля не відповідає кліматичним умовам в Україні, адже зведена у 1981 році за так званим «кубинським» проектом. Унаслідок цього через тонкі стіни втрачається значна частина тепла. Особливо нестабільний температурний режим в кімнатах відчувається взимку. 

Щоб покращити умови перебування дітей у дитсадку, Володимир Бялковський разом із батьками та адміністрацією закладу обговорили важливість проведення термосанації будівлі – комплекс заходів, покликаних покращити енергоефективні показники. Як результат – Солом’янською РДА направлено до Департаменту освіти і науки КМДА, який є головним розпорядником бюджетних коштів відповідно до розпорядження №566, звернення з проханням включити 677-й дитсадок до програми при формуванні бюджету на 2020 рік. 

Крім того, у приміщеннях закладу планується встановити нові радіатори та замінити старі вікна, які залишились, на металопластикові. Для цього найближчим часом будуть оголошені тендери для виконання робіт. 

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена