Головна  →  Новини  →  5 жовтня 2013

Першокурсники Національної академії внутрішніх справ склали Присягу на вірність народу України

Першокурсники Національної академії внутрішніх справ склали Присягу на вірність народу України

4 жовтня голова Солом’янської районної  в м. Києві державної адміністрації Максим Луцький взяв участь у приведені до присяги курсантів першого курсу Національної академії внутрішніх справ.

На святкову церемонію, яка відбувалася на Солом’янській площі, прийшли привітати першокурсників високоповажні гості: Секретар РНБО України Андрій Клюєв, Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко, голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов, народні депутати, ветерани МВС та голова Солом’янської районної  в м. Києві державної адміністрації Максим Луцький.

Вітаючи першокурсників Секретар РНБО України Андрій Клюєв зазначив: «Упевнений, що кожен з вас буде сумлінно виконувати свій службовий обов'язок в ім'я збереження добра, миру і спокою України».

Під час урочистостей присутні вшанували пам'ять працівників органів внутрішніх справ та поклали квіти до монументу «Пам’яті загиблим правоохоронцям», а на завершення для усіх присутніх відбувся святковий концерт за участі колективів художньої самодіяльності Національної академії внутрішніх справ.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена