Головна  →  Новини  →  1 листопада 2019

У Солом’янському районі провели попереджувальну акцію проти стихійної торгівлі на Чоколівському бульварі

У Солом’янському районі провели попереджувальну акцію проти стихійної торгівлі на Чоколівському бульварі

Сьогодні в.о. голови Солом’янської РДА Олена Горпинченко разом із Поліцією Києва влаштували попереджувальну акцію проти вуличних торговців на Чоколівському бульварі. Саме там спостерігається найбільший осередок продажу товарів «з землі».

«Боротьба з несанкціонованою торгівлею тут триває вже давно. Щоденно за участю благоустрою району та поліції складаються протоколи про адміністративні правопорушення і виписуються штрафи. Однак торговці, більшість з яких перекупники, через деякий час сюди знову повертаються. Це призводить, по-перше, до дискомфортного пересування тротуаром, а, по-друге, наражає громадян на небезпеку купити неякісний товар. Тому цю попереджувальну акцію ми проводимо для всіх сторін», - заявила в.о. голови РДА.

Щоб викорінювати незаконну торгівлю, під час рейду інспектори відділу контролю за благоустроєм адміністрації та правоохоронці роздали продавцям пам’ятки з інформацією про легальні ринки, ярмарки в районі, а також про адміністративну відповідальність за реалізацію товарів у невстановлених місцях.

За словами Олени Горпинченко, єдине, що треба буде зробити продавцям для торгівлі на ринках, – це провести лабораторію на якість продукції. Водночас для заохочення сільськогосподарських виробників на ринках облаштовані соціальні місця і павільйони.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена