Головна  →  Новини  →  8 листопада 2019

Володимир Бялковський перевірив, як триває реконструкція сучасної енергонезалежної школи на Відрадному проспекті

Володимир Бялковський перевірив, як триває реконструкція сучасної енергонезалежної школи на Відрадному проспекті

У Солом’янському районі на проспекті Відрадний, 36В триває реконструкція сучасної школи №22 з підвищеною енергоефективністю та безбар’єрним простором. Виконувач обов’язків голови Солом’янської райдержадміністрації Володимир Бялковський продовжує тримати на контролі хід і якість виконання робіт на об’єкті.

Генпідрядник ТОВ “БК “Білддрім” доповів, що будівлю уже зведено на 48%. Повністю виконано мурування парапетів, перекриття плити, монолітні вхідні групи та монтаж металопластикових вікон. Продовжуються роботи з утеплення фасадів, влаштування плоскої покрівлі, внутрішніх мереж електроосвітлення та електрообладнання. Також будівельники частково виконали машинне штукатурення стін та відкосів. Днями почали встановлення ґрунтових теплових насосів, які опалюватимуть і грітимуть воду за рахунок тепла землі.

«Безпека наших дітей – пріоритетне завдання для нас! Тому будівля школи, окрім сучасних систем вентиляції та опалення, буде забезпечена пожежною сигналізацією і вогнезахистом металоконструкцій. Особлива увага приділяється розвитку безбар’єрного простору для створення у школі комфортних умов для всіх», - наголосив Володимир Бялковський. 

Він також зобов’язав виконавця вже до кінця 2019 року влаштувати усі комунікації та завершити монтаж покрівлі над актовим і спортивним залами.

Під час інспекції в.о. голови РДА спільно з начальниками профільних управлінь РДА, керівництвом КП “Солом’янка-Сервіс”, яке є замовником реконструкції, та адміністрацією школи обговорили інші актуальні питання, оглянувши територію та приміщення будівлі.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена