Головна  →  Новини  →  15 листопада 2019

Інформацію пІнформацію по пільгах за житлово-комунальні послугио пільгах за житлово-комунальні послуги

Інформацію пІнформацію по пільгах за житлово-комунальні послугио пільгах за житлово-комунальні послуги

У В А Г А !

Роз’яснення по пільгам ЖКП (по постанові Кабінету Міністрів України від 17.04.2019 № 373)

Платіжки по ЖКП за жовтень місяць вже приходять без врахування пільг, тобто зі 100%-ною вартістю послуг.

Хто писав заяву в управлінні на готівкову форму отримання пільг по ЖКП, кошти будуть зараховані після 12.11.2019 на власний рахунок в Ощадбанку, який Ви подавали. В разі виникнення заборгованості за місяць Вас автоматично переведуть з готівкової форми отримання пільг на безготівкову.

Якщо Ви вибрали безготівкову форму отримання пільг по ЖКП або не встигли подати заяву з 01 по 15 жовтня, кошти будуть перераховуватись на «віртуальний» рахунок і звідти перерозприділятися по організаціям – постачальникам послуг ЖКП, а Вам прийде СМС з повідомленням про кількість коштів, яку Ви повинні доплатити.

За інформацією Гарячої лінії Ощадбанку, зараз формуються Особисті кабінети пільговиків (не плутати з ОЩАД24), які планують остаточно сформувати до 18.11.2019. Стан Вашого Особистого кабінету та розмір нарахувань пільг можна буде перевіряти особисто в своєму кабінеті. Щоб бути впевненим, що Ваші данні були передані управлінням в Ощадбанк, рекомендуємо звернутися на Гарячу лінію Ощадбанку за телефоном: 0800210800 і перевірити наявність Ваших даних по ідентифікаційному коду.

Якщо Ви маєте бажання перейти на готівкову форму, це можна буде зробити лише після закінчення опалювального сезону з 01 по 15 травня.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена